U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Koffergigant.nl scoort een 9.5/10 klantenreviews 4397

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

Kipling tassen

Kipling tassen

Kipling tassen worden gecreëerd in samenspraak met veelbelovende jonge ontwerpers. De tassen zijn sportief met een vrouwelijke uitstraling en ideaal voor dagelijks gebruik. De tassen zijn gemaakt van stevige materialen en hierdoor gaan ze jaren mee. Kipling vind het belangrijk dat de tassen functioneel zijn. Hierdoor hebben de tassen veel handige opbergvakjes en draagmogelijkheden. Bij Koffergigant heb je ruime keuze en vindt je altijd de gewenste tas van Kipling.

Kipling tassen assortiment

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Tassen en lifestyle accessoires voor vrouwen

Kipling tassen, wie kent ze niet? Kipling is opgericht in 1987 door drie ontwerpers uit Antwerpen en verkreeg bekendheid vanwege haar stevige rugtassen die erg populair waren onder scholieren. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot veel meer dan dat. Het bedrijf vervaardigt tassen en lifestyle accessoires die erg geliefd zijn bij vrouwen wereldwijd.

Tassen ontworpen in samenspraak met het beste ontwerperstalent

De verschillende series van Kipling worden ontworpen in samenspraak met het beste ontwerperstalent. De veelbelovende jonge generatie wordt uit alle wereldhoeken gehaald om mee te denken bij het ontwerp van de nieuwe collecties. Een Kipling tas is te herkennen aan het gebruik van vrolijke kleuren en stevige materialen zoals nylon.

Functionele Kipling tassen

Naast stevigheid is ook functionaliteit bepalend bij de ontwikkeling van nieuwe Kipling tassen. Voor iedere vrouw en voor elke gelegenheid is er dan ook wel een geschikte tas te vinden in het assortiment. Een goed voorbeeld is de Kipling Multiple: een waterbestendige heup- en schoudertas in één. Dankzij de eenvoudig verstelbare riemen is de transformatie van heuptas naar schoudertas snel gedaan. Met maar liefst vijf vakken om je spullen in op te bergen. Je kan zowel je portemonnee als camera, kleingeld en allerlei andere spulletjes in de tas kwijt.

Koffergigant, voor al je tassen!

Bij Koffergigant vind je naast Kipling tassen ook nog eens allerlei andere tassen. Kan je toch niets leuks vinden in de collectie van Kipling, dan vind je bij ons vast een mooi model van één van onze andere merken.

Kipling tas kopen!

Ben je op slag verliefd geworden op de sportieve modellen van dit Belgische merk? Bestel dan je Kipling tas online bij Koffergigant.nl.