Heuptassen

De heuptas, ook wel bekend als waist bag, fanny pack of hipbag, is de ideale accessoire voor een actieve vakantie, festival of stedentrip. De heuptas draag je op de heupen of diagonaal over de schouder. Zo heb je waar je ook heen gaat altijd je handen vrij. Ga je voor een effen kleur of een leuk printje? Ontdek hier de collectie heuptassen bij Travelbags.

1 - 36 van 206 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Heuptas kopen?

De heuptas maakt zijn comeback in de tassenmarkt! Deze handige tasjes zijn terug van weggeweest en zijn volop te zien in het festivalleven. Waar de tas in de jaren 90 vooral werd gebruikt door toeristen, is de heuptas naam aan het maken als perfecte tas voor een festival. Dat is ook niet gek, want wie een heuptas draagt heeft de handen vrij voor andere dingen. Zo werd de heuptas de afgelopen jaren steeds populairder. Veel merken bieden heuptassen aan, soms onder andere namen zoals waistbag, fanny pack of hipbag. De heuptas wordt niet alleen om de middel gedragen, maar ook op de heup of schuin om de schouders. Iedere heuptas heeft natuurlijk een verstelbare band die op elke gewenste lengte in te stellen is, waardoor de tas op allerlei manieren gedragen kan worden.

Heuptassen: veilig en multifunctioneel

Een heuptas biedt optimale bescherming voor persoonlijke spullen. Ondanks het compacte formaat, biedt een waist bag voldoende ruimte voor essentiële items zoals je telefoon, geld en sleutels. Doordat de tas direct op het lichaam wordt gedragen, merk je elke beweging op. Voor extra beveiliging kun je zelfs een klein slotje aan de ritsen bevestigen. Bijna alle heuptassen beschikken over een hoofdvak en een voorvak om je spullen te organiseren. Al deze handige functionaliteiten zijn verpakt in een trendy design.

Heuptasjes: stijlvol en trendy

Travelbags heeft een ruim assortiment heuptassen in allerlei soorten en maten en van de meest uiteenlopende merken zoals Eastpak, Herschel Supply Co., Sandqvist en Jack Wolfskin. Ook bagagegigant Samsonite en het populaire merk Fjallraven ontbreken niet in de collectie. De meeste heuptassen worden gemaakt van polyester of nylon. Dit materiaal heeft een sportieve look en kan tegen een stootje. De keuze in deze handige, veelzijdige tasjes is reuze. Of je nu op zoek bent naar een basic, effen heuptas of juist een opvallend gekleurd exemplaar, je vindt het allemaal in onze uitgebreide collectie.

Shop jouw heuptas online bij Travelbags

Heb je een sportieve vakantie of een festival gepland? Dan is een heuptas onmisbaar! Deze compacte tassen zijn veilig, praktisch en helemaal terug in de mode. Bekijk de veelzijdige en uitgebreide collectie heuptassen online bij Travelbags en vind de perfecte heuptas, waist bag of fanny pack voor je vakantie of je favoriete festival.