U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Koffergigant.nl scoort een 9.5/10 klantenreviews 4397

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

Castelijn & Beerens tassen

Tassen Castelijn en Beerens

Castelijn & Beerens tassen zijn van topkwaliteit. De business man, ambitieuze zakenvrouw, maar ook een scholier kan terecht bij dit meer dan 60 jaar oude merk. Geliefd zijn de klassieke modellen uit de Dutch Masterpiece collectie, maar ook de Firenze, Carisma collectie zijn erg populair. Deze en andere collecties koopt u bij Koffergigant.nl eenvoudig online!

Castelijn & Beerens tassen assortiment

8 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

8 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Al meer dan 60 jaar dames- en herentassen

Castelijn & Beerens is een echt familiebedrijf. Al meer dan 60 jaar houden verschillende generaties zich bezig met de productie van dames- en herentassen. Deze generaties delen dezelfde visie: de beste kwaliteit tassen. De kwaliteit straalt dan ook van de producten af. U komt hierdoor altijd representatief voor de dag.

Een tas van constant hoge kwaliteit

Castelijn & Beerens tassen zijn gemaakt van de beste leersoorten. Ieder vel leer wordt met de hand geselecteerd. Pas daarna gaat deze in productie. Verwerking vindt vervolgens plaats op traditionele wijze. Dit leidt tot unieke tassen van constante hoge kwaliteit. Een slechte tas, zonder uitstraling, komt u bij Castelijn & Beerens dan ook niet tegen.

Dutch Masterpiece collectie

Vlaggenschip van het merk is de Dutch Masterpiece collectie. Klassiek uitziende tassen en producten gemaakt van plantaardig gelooid leer. In deze aktetassen en portefeuilles is 200 jaar aan kennis en kunde van Italiaanse grootmeesters samengevoegd.

Niet alleen voor de business man

Natuurlijk houdt Castlijn & Beerens ook rekening met de ambitieuze zakenvrouw. Er zijn dan ook meerdere collecties ontworpen speciaal voor vrouwen. Neem bijvoorbeeld de Carisma collectie laptoptassen. Op zoek naar iets sportiever? Bekijk dan de vlotte tassen uit de Firenze collectie. Op zoek naar een tas specifiek voor uw laptop? Bekijk dan Castelijn en Beerens laptoptassen

Castelijn & Beerens tassen kopen!

U hecht waarde aan kwaliteit, bent op zoek naar een representatieve tas voor zakelijke bezoeken? Of wilt u gewoon uw laptop makkelijk bij u kunnen houden? Dan zijn Castelijn & Beerens tassen zeker iets voor u.