U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

Waterdichte rugzakken

Waterdichte rugtassen

Koffergigant bied een groot aantal waterdichte rugzakken aan. Een waterdichte rugzak zegt eigenlijk al voor zichzelf wat het is. Een rugzak die je spullen droog houdt terwijl je bijvoorbeeld door de regen aan het fietsen bent.

6 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

6 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Waterdicht, wat houdt dat in?

Een waterdichte rugzak is makkelijk gezegd een rugzak dat geen water binnenlaat als hij nat wordt. maar wanneer is een rugzak waterdicht? De waterdichtheid van een rugzak word gemeten doormiddel van de waterkolom.  De waterkolom is de hoeveelheid water (in mm per cm2) wat op de stof ligt voordat het water door de stof heen lekt.

Verschil waterdicht en waterafstotend

Het verschil tussen waterdicht en waterafstotend is erg groot. Het verschil met een waterdichte tas ten opzichte van een waterafstotende tas is dat een waterafstotende tas als het lang nat blijft toch door gaat lekken en je spullen alsnog nat worden.  het voordeel van een waterafstotende tas is dat de tas `ademt’. Dat betekend dat de tas van binnen niet vochtig word bij een groot tempratuur verschil van buiten en in de tas. Dat is dan tegelijkertijd het grote nadeel wat een waterdichte tas met zich meebrengt. Als het buiten koud en vochtig is en binnen in de tas is het warm kan er aan de binnenkant van de tas condensatie plaatsvinden.

Waarom waterdicht?

Een waterdichte tas is tegenwoordig niet alleen een waterdichte tas meer. Naast het functionele aspect is een waterdichte tas tegenwoordig ook erg stijlvol en erg praktisch. De waterdichte tas is niet alleen voor mensen die van avontuur houden en graag door de regen bivakkeren maar ook juist voor mensen die graag iets anders willen dan een standaard rugzak of handtas.

Rains

Koffergigant biedt een groot assortiment tassen aan van het merk Rains. Deze tassen zijn volledig waterdicht en erg stijlvol. Alle Rains tassen zijn op een speciale manier getest op waterdichtheid, namelijk met de water colum test. De Rains tassen hebben een waterdichte rits en om het helemaal compleet te maken zijn alle naden met een speciale techniek aan elkaar gesmolten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om door een flinke regenbui te fietsen.

Vragen of opmerkingen

Heb je een vraag of een opmerking over onze collectie waterdichte tassen? Bel dan vrijblijvend naar onze klantenservice. Tel 0546-814365. Of stuur een E-mail naar info@klantenservice.nl.