U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

The North Face rugzakken

The North Face Rugtassen

Een The North Face rugzak koop je wanneer jij het outdoor leven wilt ontdekken. Of wanneer je op zoek bent naar die perfecte oplossing voor het drukke leven onderweg. De revolutionaire rugtassen van het Amerikaanse bedrijf zijn stevig, functioneel en hebben een perfecte pasvorm voor de man en vrouw.

The North Face rugtassen assortiment

Artikelen 1 tot 30 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Artikelen 1 tot 30 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Noodzakelijke uitrusting om te ontdekken

“Noodzaak komt voor luxe”, aldus Douglas Tompkins - medeoprichter van The North Face -. Met deze insteek doorbrak The North Face in 1966 een tijdperk waarin de avonturier werd overladen met nutteloze gadgets. Met de juiste noodzakelijke uitrusting moet iedereen het outdoor leven tegemoet kunnen gaan om te zien, te beleven en bovenal om te kunnen ontdekken. ‘Never stop exploring’ luidt dan ook de slogan van het Amerikaanse bedrijf.

The North Face rugzakken: voor mannen en vrouwen

Gelukkig valt er ook veel te ontdekken in de collectie van The North Face. Zo ook bij de rugzakken van het merk. Of je nu voor een outdoor backpack of een kleurrijke rugtas voor dagelijks gebruik kiest: alle tassen zijn revolutionair ontworpen. Stevig, functioneel en met een perfecte pasvorm voor de man en vrouw. Zo zijn er speciale Womens backpacks met schouderbanden die zijn aangepast op het smallere vrouwenlichaam.

Rugtassen voor het drukke leven onderweg

De meest bekende North Face rugzakken zijn de Borealis, Jester en de Vault. Jongeren lopen massaal weg met deze hippe rugtassen. Deze modellen zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het drukke leven onderweg. Met deze The North Face rugzakken kan iedere student of jongere het drukke leven aan. Noodzaak, luxe of fashion statement? De Borealis, Jester en Vault bieden misschien wel het beste van de drie werelden dankzij het intelligente ontwerp van deze rugtassen.

Koffergigant: de laagste prijs

Bij Koffergigant kun je een The North Face rugzak kopen voor de laagste prijs. Zo houd je wat extra geld achter de hand voor een laptop, tablet of ander item dat je graag meeneemt in je rugtas. Of voor bijvoorbeeld een The North Face reistas om je collectie tassen verder compleet te maken.

Begin vandaag nog met ontdekken en bekijk de collectie The North Face rugtassen.