U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

Reizen & Vakantie

Reistassen en vakantietassen zijn een goede optie wanneer u een lange reis gaat maken. In een reistas en vakantietas past doorgaans meer in dan een reiskoffer waardoor u al uw bagage gemakkelijk mee kan nemen. Bij Koffergigant.nl heeft u de keus uit meer dan honderd verschillende reistassen en vakantietassen van o.a. Eastpak, Travelite, Kiplinge, Vaude en nog veel meer! Wij hebben zowel reistassen op wielen, reistassen zonder wielen en handbagage reistassen en dat allemaal voor de scherpste online prijs!

Reis rugtassen en vakantie rugtassen assortiment

11 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

11 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Reis rugtassen en vakantie rugtassen kwaliteit

Het is belangrijk dat uw reistas tegen een stootje kan, daarom kiest Koffergigant.nl alleen voor de beste reistassen en vakantietassen. Koffergigant.nl beoordeeld de reistassen en vakantietassen op sterkte, lichtheid en gebruiksgemak. Indien een reistas en vakantietas slaagt voor de test worden ze pas opgenomen in ons assortiment.

Reis rugtassen en vakantie rugtassen service

Koffergigant.nl is onderdeel van de winkel Kamp Lederwaren in Almelo. Dit familiebedrijf is al meer dan 60 jaar actief in de reis- en lederwarenbranche. Door de jarenlange ervaring mag Kamp Lederwaren zich dan ook een specialist noemen op het gebied van reistassen en vakantietassen. Heeft u vragen over een tas of bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De medewerkers van onze klantenservice luisteren naar uw verhaal en adviseren u in een zoektocht een passende reistas en vakantietas. Naast een professionele klantenservice bieden wij tevens een aantal unieke servicepunten zoals:

  • Laagste prijs garantie
  • Officieel leverancier
  • Snelle levering bij u thuis of bij een pakketshop

Reis rugtassen en vakantie rugtassen online kopen

Wij doen er alles aan om uw online winkelervaring zo prettig mogelijk te maken. Dagelijks zijn wij bezig met het verbeteren van onze service en dat is niet onopgemerkt gebleven. Wij scoren namelijk gemiddeld een 9 bij onze klanten! Koop vandaag nog de reistas en vakantietas die bij u past en geniet jaren van een goed product!