U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

Kofferweegschalen

Leegverkoop

Kofferweegschalen in verschillende soorten en maten. Bij Koffergigant.nl kunt u terecht voor een ruime keus uit kofferweegschalen. Met deze kofferweegschalen kunt u het exacte gewicht wegen van uw koffer. Hierdoor bent u er zeker van dat vliegtuigmaatschappijen extra kosten in rekening brengen omdat uw koffer te zwaar is.

Kofferweegschalen assortiment

4 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

4 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Kofferweegschalen service

Wij van Koffergigant.nl kunnen u tevens adviseren in het aanschaffen van een lichtgewicht koffer waardoor u nog meer bagage kwijt kunt in uw koffer. Bent u van plan een kofferweegschaal aan te schaffen? Koopt u bij Koffergigant.nl dan kunt u de volgende voordelen verwachten:

  • Snelle levering
  • Ruim assortiment
  • Volledige garantie
  • Achteraf betalen mogelijk

Kofferweegschalen voor de laagste prijs

Koffergigant.nl koopt zijn kofferweegschalen altijd groot in, dit zorgt ervoor dat u bij ons terecht kan voor de aller scherpste prijzen op het gebied van kofferweegschalen. Naast kofferweegschalen hanteren wij de laatste prijsgarantie voor al onze producten. U kunt dus ook terecht voor koffers, reistassen, handtassen, schooltassen en overige producten. Dagelijks voegen wij producten toe aan onze SALE pagina, op deze SALE pagina kunt u terecht voor kofferriemen met soms wel 70% korting.

Kofferweegschalen service

Koffergigant.nl is altijd bezig om de servicegraad te verhogen, daarom scoren wij een 8.9 bij onze klanten. Natuurlijk streven wij naar een hoger cijfer! Daarom krijgen onze medewerkers regelmatig een training op het gebied van nieuwe producten, trends en ontwikkelingen. Bestellingen boven de €30,00 versturen wij altijd gratis, uw bestelling is gemakkelijk te volgen via de track & trace die u aan het eind van uw bestelde ontvangt. Wij maken gebruiken van POST NL, de vertrouwde pakketbezorger in Nederland die 98% van onze pakketten de volgende dag al aanlevert. Bestel vandaag nog uw kofferweegschaal en zorg ervoor dat u op het vliegveld niet voor verassingen komt te staan!