U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

Kofferriemen

Kofferriemen zorgen dat uw koffer makkelijk te herkennen is en altijd beveiligd. Bij Koffergigant.nl kunt u terecht voor kofferriemen met slot en met TSA slot. Door middel van een TSA slot kunt u gemakkelijke van en naar de VS reizen zonder dat u bang hoeft te zijn dat de douane ter controle uw koffer openbreekt.

Kofferriemen assortiment

15 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

15 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Kofferriemmen collectie

In het assortiment van Koffergigant.nl zijn o.a. Samsonite kofferriemen, Travelite kofferriemen en Line kofferriemen aanwezig. Naast het beveiligen van uw koffer kunt u uw koffer ook snel herkennen op het vliegveld waardoor u niet lang hoeft te zoeken. Bij aankoop van een harde koffer ontvangt u gratis een Kofferriem van Koffergigant.nl zelf, op deze kofferriem is geen slot aanwezig.

Kofferriemen online kopen

Indien u een kofferriem koopt bij Koffergigant.nl geniet u van een groot aantal voordelen. Een aantal van deze voordelen zijn:

  • Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering
  • Ruim assortiment
  • Kosteloze verzending boven € 30

Twijfelt u over een kofferriem? Bij Koffergigant.nl kunt u uw bestelling 8 dagen op proef bekijken, tevens kunt u bij ons kiezen voor de betaalmethode : achteraf betalen. Hierdoor kunt u uw kofferriem altijd retourneren indien deze niet bevalt. Dagelijks voegen wij nieuwe producten toe aan onze webshop, hierdoor vernieuwen wij regelmatig het assortiment kofferriemen. De kofferriemen van Koffergigant.nl zijn altijd van een goede kwaliteit. Dit kunnen wij verzekeren omdat wij op iedere nieuwe collectie een kwaliteitscontrole uitvoeren.

Kofferriemen service

Dagelijks zit onze klantenservice klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze medewerkers hebben door praktijkervaring in de winkel en verschillende trainingen voldoende kennis in huis om u te begeleiden naar het ideale product voor uw reis. Ook kunt op de website gemakkelijk producten vergelijken via onze vergelijksmodule. Bestel vandaag nog uw kofferriem en ontvang deze de volgende werkdag in huis, aan het eind van de dag ontvangt u tevens een track & trace code zodat u uw bestelling kunt volgen.