U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

Ellehammer accessoires

Ellehammer reisaccessoires is al velen jaren een bekend merk in de reisbranche. Door de alleen de sterkste materialen te gebruiken gaat Ellehammer reisaccessoires jaren mee. Naast de kwaliteit die Ellehammer reisaccessoires produceert heeft Ellehammer ook nog eens oog voor detail, waardoor de producten een nette uitstraling hebben.

Ellehammer reisaccessoires assortiment

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Ellehammer reisaccessoires leverancier

Koffergigant.nl is officieel leverancier van alle producten uit de Ellehammer reisaccessoires lijn op onze webshop. Dit betekend dat de producten uitvoerig getest zijn op kwaliteit en gebruikscomfort. Omdat Koffergigant.nl officieel leverancier is van de Ellehammer reisaccessoires kunnen wij u tevens de scherpst mogelijke online prijs aanbieden! Bij ons koopt u al Ellehammer reisaccessoires vanaf € 25,00! En hier krijgt u de volledige fabrieksgarantie op.

Ellehammer reisaccessoires service

Koffergigant.nl is onderdeel van de winkel Kamp Lederwaren in Almelo, die al meer dan 60 jaar actief is in de reisartikelen branche. Binnen Koffergigant.nl staat service centraal en dat is aan een aantal punten duidelijk te merken:

  • Getraind personeel, altijd op de hoogte van de nieuwste trends
  • Een gemakkelijk te bereiken klantenservice
  • Snelle levering
  • Gratis cadeaus bij besteding boven de € 120
  • Pakketten afleveren bij een pakketshop bij u in de buurt

Zoals u ziet doet Koffergigant.nl graag dat beetje extra voor zijn klanten. Bent u opzoek naar een bepaald product en kunt u deze niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice! Zij staan dagelijks voor u klaar om u te begeleiden naar het best passende product.

Ellehammer reisaccessoires laagste prijsgarantie

Wij willen niet dat u teveel betaald ! Koffergigant.nl is dagelijks bezig met het aanscherpen van prijzen. Hierdoor kunnen wij u altijd de laagste prijsgarantie geven. Indien u een product binnen twee weken goedkoper ziet, dan betalen wij het verschil aan u terug! Daarnaast voegen wij dagelijks nieuwe producten toe aan onze SALE pagina, op deze pagina kunt u terecht voor diverse aanbiedingen. Koop vandaag nog uw Ellehammer reisaccessoires en geniet van een product wat u jaren zal ondersteunen waar u ook bent.