U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

SuitSuit

Leegverkoop

SUITSUIT is een jonge organisatie in een volwassen branche. Het merk heeft zich als doel gesteld de nummer 1 te worden in modegerichte bagageproducten. De collectie is dan ook erg populair onder modebewuste en lifestyle gerichte vrouwen. Met hoge kwaliteit koffers en reisaccessoires, die tot in detail zijn afgewerkt, zoekt SUITSUIT ook de connectie met jou!

SUITSUIT assortiment

Artikelen 1 tot 30 van 63 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Artikelen 1 tot 30 van 63 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Een jonge organisatie in een volwassen branche

SUITSUIT is begin 2010 gestart als jonge organisatie in een volwassen branche. Met een duidelijke visie en frisse kijk benaderd het merk de markt. SUITSUIT is op zoek naar de emotionele connectie met haar klanten en vindt deze inmiddels al in meer dan 25 landen wereldwijd.

SUITSUIT zoekt de connectie met jou!

SUITSUIT richt zich met haar collectie op de fashion en lifestyle georiënteerde vrouwen. Hecht je waarde aan hoge kwaliteit? Blijf jij altijd op de hoogte van de laatste fashion trends? En wil jij je graag onderscheiden van de menigte? Dan zoekt SUITSUIT ook de connectie met jou!

Hoge kwaliteit koffers en reisaccessoires tot in detail afgewerkt

De koffers en reisaccessoires van het merk zijn van hoge kwaliteit en tot in detail afgewerkt. De collecties kenmerken zich door het gebruik van fashionable kleuren en texturen. Van subtiele bloemenprints tot koffers in denim look. Ook over de binnenkant en ritssluiting van iedere koffer is goed nagedacht.

Doel: het nummer 1 merk in modegerichte bagageproducten

In de afgelopen jaren heeft SUITSUIT zich sterk ontwikkeld. Het merk heeft zich als doel gesteld het nummer 1 merk in modegerichte bagageproducten te worden. Bagage met een fashion twist! 

Koffergigant.nl, official dealer

Koffergigant is official dealer van vele merken. Zo ook van SUITSUIT. Voor alle koffers van dit merk kun je dan ook bij ons terecht.

Ben jij ook geïnspireerd? Bekijk dan onze complete SUITSUIT collectie en bestel vandaag nog je favoriete item!