U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

Secrid

Leegverkoop

Secrid is het gevolg van jarenlange ervaring met creatieve oplossingen. De innovatieve collectie van het merk biedt award winnende oplossingen voor een bekend probleem: ruimtegebrek en te dikke portemonnees. Met de handzame wallets en cardprotectors van het merk heeft u altijd al uw pasjes binnen handbereik.

Secrid assortiment

Artikelen 1 tot 30 van 67 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Artikelen 1 tot 30 van 67 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Jarenlange ervaring met creatieve oplossingen

Het verhaal achter Secrid gaat vele jaren terug. Oprichters Marianne van Sasse van IJsselt en René van Geer starten hun carrière in 1986 met ontwerp gerelateerde functies in dienst van grote internationale ondernemingen. Vier jaar later besloten zij zelfstandig verder te gaan met ontwerpbureau Design & Styling for Industry, later SPIRID. Bij dit bureau kwamen zij in 1996 in aanraking met de Chipper en Chipknip. Het bleek de inspiratie voor de Secrid collectie zoals we die nu kennen.

Van probleem, naar oplossing

Tijdens de introductie van de Chipper en Chipknip merkten Marianne en René dat mensen problemen ondervonden met het grote aantal pasjes, en het gebrek aan ruimte hiervoor in portemonnees. Met hun achtergrond in industrieel ontwerp en opleiding aan de Mode Academie, besloten zij dat dit probleem opgelost kon en moest worden. In 1997 kwam dan ook de ‘Bodycard’ op de markt.

De oprichting van Secrid, een groot succes

De Bodycard was het onofficiële begin van Secrid. Pas in 2009 kwam er de officiële oprichting van de merknaam en bijhorende productielijn. Een droomstart, want slechts één jaar later ontving het merk al haar eerste prestigieuze prijs: de Red Dot Design Award. Nog geen twee jaar later kwam daar de Aluminium Award bij. De ultieme kaarthouder bleek een groot succes. Secrid is sindsdien een gevestigde naam met innovatieve producten die te verkrijgen zijn in meer dan 45 landen wereldwijd. 

Nooit meer slepen met een te dikke portemonnee

De Secrid collectie bestaat uit handzame wallets, cardprotectors en cardslides. Hiermee heeft u altijd al uw pasjes en muntgeld binnen handbereik. Met slechts één beweging tovert u al uw pasjes op volgorde uit uw cardprotector. Met de wallets en cardslides heeft u daarnaast ook voldoende ruimte voor muntgeld en bijvoorbeeld een sleutel. U hoeft nooit meer te slepen met een te dikke portemonnee die met moeite in uw broekzak past.

Koffergigant, voor al uw Secrid kaarthouders en portemonnees

Bij Koffergigant kunt u terecht voor de gehele Secrid collectie. Van de Twin Wallet tot de Mini Wallet en cardprotectors. U koopt al deze Secrid kaarthouders en portemonnees bij ons eenvoudig online. Ook voor portemonnees en accessoires van andere merken bent u bij Koffergigant aan het juiste adres.

Iedereen is inmiddels overtuigd van het gemak van een Secrid wallet of cardprotector. U toch ook? Neem dan eens een kijkje in de Secrid collectie van Koffergigant.