Koffergigant.nl scoort een 9.6/10 klantenreviews 8405

Mijn winkelwagen (0)
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending (vanaf € 30,-)
  • Gratis ruilen & retourneren
  • Avondlevering mogelijk

Princess is een bekende naam. De Traveller tak met reisartikelen is echter nog vrij jong. ‘Ondernemen is entertainen’ aldus de oprichters. Met die gedachte in het achterhoofd zet het merk spraakmakende marketingacties en innovatieve koffers en tassen in de markt. Producten waarmee het bedrijf snel terrein heeft weten te veroveren. Bent u ook zo benieuwd naar de bagage artikelen van Princess Traveller?

Princess Traveller

Princess Traveller assortiment

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Een bekende naam

De naam Princess komt u vast bekend voor. Princess Household Applicances B.V. groeide na haar oprichting in 1994 uit tot internationaal merk in huishoudelijke apparatuur. Het bedrijf is in 2009 verkocht. Oprichter Aad Ouborg behield echter het recht op het gebruik van de naam. Zo zijn Princess Sportsgear en daaruit voortvloeiend Princess Traveller ontstaan.

“Ondernemen is entertainen”

Princess Traveller is een vrij jong merk. Na haar oprichting in 2011 ging het echter snel. Oprichters Tim en Florentine Ouborg laten zien dat zij de fijne kneepjes van het ondernemerschap net zo te beheren als vader Aad. Door creatief te denken en anders te ondernemen leeft de Ouborg filosofie voort. “Ondernemen is entertainen”, aldus Tim en Florentine. 

Spraakmakende producten en marketingacties

Innovatie en ´experience marketing´ staan dan ook voorop bij Princess Traveller.  Het merk zet in op de beleving. Door haar koffers en tassen steeds te voorzien van allerlei nieuwe en unieke toevoegingen, is bijna ieder product spraakmakend. Met opvallende marketingacties weet het Nederlandse bedrijf deze producten als geen ander aan de man te brengen.

Koffergigant: Princess koffers en meer

Bij Koffergigant vindt u een breed scala Princess Traveller reisartikelen. Zo hebben wij een breed assortiment Princess koffers in ons assortiment. Ook voor vele andere merken kunt u bij ons terecht.

Bent u ook benieuwd?

Bent u ook benieuwd naar de handige gadgets en unieke features van de Princess reisartikelen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment.