Mid Season Sale: 15% korting op leren tassen. CODE: TAS15 Ook geldig op afgeprijsde tassen.

Koffergigant.nl scoort een 9.5/10 klantenreviews 10240

Mijn winkelwagen (0)
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending (vanaf € 30,-)
  • Gratis ruilen & retourneren
  • Avondlevering mogelijk

Piquadro

Piquadro biedt tassen en accessoires van excellente lederkwaliteit en met een herkenbaar Italiaans design. De vruchtbare bodem die thuisbasis Italië biedt leidt tot een unieke collectie die voldoet aan de hoge verwachtingen van de consument. Omdat wij official dealer zijn bent u bij ons verzekerd van een goed advies en de volledige garantie.

Piquadro

Piquadro assortiment

Artikelen 1 tot 30 van 66 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Artikelen 1 tot 30 van 66 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Tassen en accessoires van een vruchtbare bodem

Denk aan Italië en u denkt vast aan de cultuur en aan mode. De Italianen staan nu eenmaal bekend als de best geklede Europeanen. Wat velen niet weten is dat Italië ook te boek staat als de Europese toeleverancier van leder. Een tassenmerk dat zijn oorsprong heeft op deze vruchtbare bodem leidt tot hoge verwachtingen bij de consument. Gelukkig maakt Piquadro deze verwachtingen met haar leren koffers, rugtassen, businesstassen en portemonnees meer dan waar.

Excellente lederkwaliteit

We nemen u mee naar Toscane, de streek in Italië waar Piquadro haar beste leerlooiers aan het werk zet met een eeuwenoude Italiaanse traditie van lederwerk. Het leder ondergaat hierbij grondige kwaliteitsinspecties en specialisten zijn continu bezig met het verbeteren van het looiproces. Dit alles om de excellente lederkwaliteit te kunnen garanderen. U bent er hierdoor van verzekerd dat uw tas zo lang mogelijk mee gaat.

Italiaans design

Hoge kwaliteit alleen is natuurlijk niet voldoende. Piquadro onderscheid zich daarom met haar ontwerpen: creatief, functioneel maar bovenal met een herkenbaar Italiaans design. Het Italiaanse oog reikt tot in het kleinste detail. De prachtige Piquadro Blue Square collectie – businesstassen met blauwe hand geverfde lijnen - is hiervan een uitstekend voorbeeld.

Garantie op uw Piquadro tas

Met Piquadro schaft u een tas aan van hoge kwaliteit. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u net iets meer zekerheid wenst. De garantie dat in onvoorziene omstandigheden een eventuele benodigde reparatie of vervanging van uw tas goed geregeld is. Doordat wij official dealer van Piquadro zijn, kunnen wij u deze zekerheid bieden.

Bekijk onze collectie Piquadro tassen en neem bij vragen gerust contact met ons op voor een goed advies.