U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
 • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
 • Bekijken en afhalen mogelijk
 • Verzending niet mogelijk

Enrico Benetti

Leegverkoop

Enrico Benetti is een Nederlands merk dat zich inmiddels gevestigd heeft in meer dan 20 landen wereldwijd. De uitgebreide collectie bestaat uit koffers en lederwaren geschikt voor verschillende doeleinden. Naast haar bijdrage aan een beter milieu, heeft Enrico Benetti een voortdurende focus op de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het is dan ook niet vreemd dat Enrico onlangs nog als beste werd getest in Vara’s Kassa. 

Artikelen 1 tot 30 van 118 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Artikelen 1 tot 30 van 118 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Op de kaart gezet in meer dan 20 landen wereldwijd

Enrico Benetti is niet meer weg te denken uit de lederwarenindustrie. In 1946 ontstaan in Nederland, maar sindsdien heeft het merk zich succesvol op de kaart gezet in meer dan 20 landen binnen Europa, West-Afrika en de Filipijnen. Enrico Benetti biedt kwalitatieve, gebruiksvriendelijke en milieuvriendelijke lederwaren aan voor verschillende doeleinden, en voor een betaalbare prijs. 

Een collectie koffers en (reis)tassen voor verschillende doeleinden.

Het assortiment van Enrico Benetti bestaat uit koffers, (reis)tassen en accessoires. Dit assortiment is ingedeeld per type gebruik. Zo is er een collectie voor casual gebruik, een collectie voor sport & outdoor bezigheden en vindt u er bijvoorbeeld ook modellen voor de zakelijke gebruiker of scholier. Ook de fashionista’s kunnen bij Enrico terecht voor Enrico Benetti tassen in de laatste trendkleuren en designs. Meer een fanatiek reiziger? Bekijkt u dan eens het assortiment Enrico Benetti koffers en reistassen.

Als beste getest in Vara´s consumentenprogramma ´Kassa´

Voor haar koffers, (reis)tassen en accessoires, maakt Enrico Benetti gebruik van diverse materiaalsoorten: ABS, echt leder, PU-leder maar ook polyester en nylon. Daarbij ligt de focus op de beste prijs/kwaliteit verhouding. De producten zijn dan ook uitgebreid getest op duurzaamheid en bruikbaarheid. Het is dan ook niet vreemd dat één van de Enrico Benetti handbagage koffers onlangs als beste werd getest in een test van Vara’s consumentenprogramma 'Kassa’, 

Enrico Benetti draagt een steentje bij aan een beter milieu

Ook voor het milieu draagt Enrico Benetti haar verantwoordelijkheid. Al haar koffers en lederwaren voldoen aan  de Europese REACH regels. Met deze verordening van de EU bent u ervan verzekerd dat de producten van Enrico Benetti mens en milieu beschermen tegen risico´s van chemische stoffen.

Enrico Benetti kopen bij Koffergigant

Bent u op zoek naar een betaalbare koffer of (reistas) van goede kwaliteit? Bestel dan uw Enrico Benetti reistas, tas, koffer of accessoire bij Koffergigant. Oriënteert u liever nog even verder? Dan raden wij u zeker aan ook een kijkje te nemen in ons ruime assortiment koffers, reistassen, tassen en reisaccessoires van onze andere merken.