DSTRCT

Het merk DSTRT heeft betaalbare tassen, met een stoere uitstraling, die gebruikt kunnen worden voor werk, school of vrije tijd. Van schoudertassen tot handtassen en van laptoptassen tot reistassen: in de collectie van DSTRCT is er ongetwijfeld een passende leren tas te vinden! Shop de volledige collectie van DSTRCT met tijdloze modellen veilig en vertrouwd bij Travelbags.

1 - 36 van 62 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

DSTRCT collectie

DSTRCT is ontstaan uit een droom van twee vrienden. Hoewel het bedrijf pas sinds 2016 actief is, ontstond het idee in 1999 op de handelsschool in Tilburg. De roots van de oprichters liggen dan ook in het zuiden van het land: Brabant. In de negentiende eeuw was Brabant zelfs het hart van de leerindustrie. Er was voldoende vee, dus waren er genoeg huiden om leer van te maken. Voordat de huid als leer gebruikt kon worden, werd het gelooid. Het looiproces zorgt ervoor dat het natuurlijke verteringsproces van de huiden wordt stilgezet. De eiwitten die in de huid zitten worden onoplosbaar gemaakt. Hierdoor gaat leer jarenlang mee. Voor het looiproces zijn diverse materialen nodig die vaak worden gewonnen uit eikenschors. Dit was ook voldoende aanwezig in Brabant. Daarnaast betekende de aanwezigheid van voldoende stromend water dat de looimiddelen zorgvuldig uit de huiden konden worden gespoeld. Niet voor niets was Brabant het hart van de leerindustrie in Nederland. Inmiddels is dit niet meer het geval en worden veel leerproducten in India of andere landen gemaakt. Dit geldt ook voor de DSTRCT tassen.

Tijdloze tassen

De collectie van DSTRCT bestaat voornamelijk uit leren laptoptassen. Door het gebruik van leer hebben de tassen een robuuste, tijdloze uitstraling. De tassen van het merk kunnen dan ook jarenlang met plezier worden gebruikt. Door veelvuldig gebruik zal het leer juist alleen maar mooier worden. Een DSTRCT tas is daarom een aankoop voor het leven. Zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle, zakelijke tas kunnen ongetwijfeld een geschikt exemplaar vinden in de collectie. De klassieke modellen hebben voldoende ruimte voor het meenemen van een laptop, documenten en andere persoonlijke of werkgerelateerde items. De laptoptassen zijn geschikt voor zowel heren als dames, hoewel enkele modellen een mannelijke uitstraling hebben. Deze herentassen zijn eenvoudig te herkennen aan de stoere, minimalistische look en de robuuste, metalen details. Naast laptoptassen heeft het merk ook stijlvolle shoppers voor dames. Enkele working bags kunnen zelfs ook als stijlvolle handtas worden gebruikt. Een leren tas van dit Nederlandse merk is zodoende een elegante toevoeging aan iedere outfit.

DSTRCT tassen eenvoudig online bestellen

Travelbags.nl is officieel dealer van DSTRCT tassen. De robuuste shoppers, werktassen en laptoptassen zijn ideaal voor dagelijks gebruik en kunnen wel tegen een stootje. Bekijk gerust de fraaie collectie en bestel een DSTRCT tas naar keuze online op Travelbags.nl, de specialist in leren tassen.