U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

DSTRCT

Leegverkoop

DSTRCT is een merk uit ons eigen landje dat handtassen, laptoptassen en portemonnees van karakteristiek kwaliteitsleer produceert. De ontwerpen zijn strak, stijlvol en met een oog voor functionaliteit. Zo kan je alle benodigdheden makkelijk opbergen en ook nog stijlvol op pad! Bekijk snel onze collectie.

DSTRCT assortiment

23 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

23 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

 

Nederlandse tassen met onzichtbaar veel mogelijkheden

Het Nederlandse merk DSTRCT produceert tassen voor dagelijks gebruik maar met onzichtbaar veel mogelijkheden. De tassen zijn mooi en modieus van de buitenkant  en georganiseerd aan de binnenzijde. De DSTRCT tassen hebben namelijk vele verborgen vakjes en ritsen. Je kunt hierdoor je spullen zeer geordend opbergen en alles een vast plekje geven. Een apart vakje voor een brillenkoker, telefoon, portemonnee en ga zo maar door. 

 

Eeuwen oude tradities, ambacht en Nederlandse productie

Met haar Brabantse roots heeft DSTRCT de eer hoog te houden. Jarenlang was Noord-Brabant namelijk het centrum van de Europese leerindustrie. DSTRCT blaast deze traditie weer nieuwe leven in door een deel van de productie in eigen land te houden. Het andere deel bevindt zich in India, bij de beste leerlooierijen van het land. DSTRCT houdt deze productie en de bijhorende werk en leefomgeving nauwlettend in de gaten. Alle partners voldoen dan ook aan de normen voor milieu en productie certificeringen. 

 

DSTRCT gebruikt 100% nappa leer

Voor de DSTRCT tassen is 100% nappa leer gebruikt. Deze leersoort is afkomstig van lams- of schapenhuid en staat bekend als een echt kwaliteitsproduct. Het leer voelt soepel en zacht aan maar heeft een stoere ruige en gladde look. Het leder kan goed tegen een stootje en krijgt een karakteristiek uiterlijk naarmate het vaker gebruikt is.

 

Voor iedereen een gepast ontwerp

DSTRCT heeft voor iedereen een gepast model. De leren handtassen, laptoptassen en portemonnees zijn te verkrijgen voor verschillende gelegenheden. Bij Koffergigant koop je deze items altijd voor de laagste prijs!

Een tas van DSTRCT zorgt voor jarenlang draagplezier. Bekijk nu de hele collectie en ervaar het plezier zelf!