Laagste prijsgarantie! Elders goedkoper? Mail, chat of bel met ons. Wij passen de prijs voor u aan.

Koffergigant.nl scoort een 9.5/10 klantenreviews 9978

Mijn winkelwagen (0)
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending (vanaf € 30,-)
  • Gratis ruilen & retourneren
  • Avondlevering mogelijk

Deuter

Deuter is het merk voor avonturiers. Bij het Duitse merk staat innovatie centraal. Dit innovatieve vermogen heeft onder andere geleid tot de eerste nylon rugtassen en de ontwikkeling van het unieke AIR-Flow systeem. Kenmerkend is de nauwe betrokkenheid van specialisten en gebruikers bij de ontwikkeling van nieuwe modellen. Deze modellen vind je bij Koffergigant voor de laagste prijs.

Deuter

Deuter assortiment

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Sinds 1898 het merk voor avonturiers

Deuter heeft een rijke historie. Het Duitse merk is al opgericht in 1898. Vanaf het begin levert het bedrijf tassen maar al snel breidde dit assortiment zich uit met koffers, riemen en andere lederen accessoires. Het leverde Deuter uiteindelijk de status van marktleider op in 1971. Om de focus te verleggen is in 1988 besloten de koffer en tassen afdelingen van elkaar los te koppelen. Sindsdien is Deuter de specialist in tassen voor outdoor activiteiten. Hikers, bergbeklimmers, wintersporters en andere avonturiers kiezen dan ook voor dit merk.

De eerste Nylon rugtassen

Zoals iedere avonturier, staat ook Deuter nooit stil. In 1968 kwamen de eerste nylon rugtassen op de markt. Het materiaal combineert licht gewicht met waterbestendigheid. Wintersporter en hikers profiteren optimaal van deze materiaalkeuze. 

Ontwikkeling door en met specialisten

De beste manier om te innoveren is door samen te werken met echte specialisten. Zij die dagelijks gebruik gaan maken van de ontworpen tassen. Deuter heeft dan ook bergbeklimmers, mountainbikers en andere avonturiers in haar development team opgenomen. Daarnaast heeft het merk diverse samenwerkingen, bijvoorbeeld met de Duitse associatie voor ski- en berggidsen. Deuter is niet voor niets het grootste outdoor merk van Duitsland.

AIR-Flow systeem

Deuter zet alle kennis uit haar samenwerkingen om in toepasbare technieken voor haar tassen. Een goed voorbeeld hiervan is het bekende AIR -Flow systeem: een rug paneel dat lucht door laat. Het maakt de sporttassen van Deuter comfortabeler en hygiënischer te dragen.

Deuter collectie voor de laagste prijs!

Koffergigant is de specialist in tassen, koffers en klein lederwaren. Je vindt bij ons een breed assortiment Deuter rugtassen. Met onze laagste prijsgarantie ben je ervan verzekerd dat je nooit teveel betaalt. Ook voor de volledige garantie kun je bij ons terecht.

Ook een echte avonturier? Neem dan een kijkje in de collectie van Deuter of één van onze vele andere merken voor de outdoor liefhebber.