U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

SUITSUIT Fabulous Fifties koffers

SUITSUIT Fabulous Fifties koffer kopen?

De SUITSUIT Fabulous Fifties koffer is misschien wel het model van dit moment. Met haar retro uitstraling doet de Fabulous Fifties het op dit moment erg goed. Functionele koffers met een fashion twist! Bekijk het assortiment hieronder.

7 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

7 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

 

SUITSUIT Fabulous Fifties koffers: Praktisch met een fashion twist

Wie zegt dat een koffer geen mode item is? SUITSUIT bewijst met de Fabulous Fifties serie dat je met een koffer wel degelijk een fashion statement kunt maken! Het design van deze koffer is helemaal geïnspireerd op, de naam zegt het al, de jaren 50. Houd jij van die echte vintage, retro look, dan is de Fabulous Fifties de koffer voor jou.

 

 

Verkrijgbaar in diverse pastelkleuren

De Fabulous Fifties koffers van SUITUIT zijn verkrijgbaar in vijf prachtige pasteltinten. Ga je voor Luminious Mint, Pink Dust, Mango Cream, Paisley Purple of Baby Blue? Welke kleur je ook kiest, je zult niet snel meer ongemerkt over het vliegveld lopen met je bagage. Met deze kleuren is de Fabulous Fifties een absolute must voor iedereen die graag fashionable op reis gaat.

 

Geordend op reis met de SUITSUIT packing cubes

Om de koffer helemaal compleet te maken kun je het beste gebruik maken van de SUITSUIT packing cubes. Deze opbergtasjes zijn ontworpen in de stijl van de Fabulous Fifties en passen daarom perfect bij deze koffer. Meer weten over de packing cubes? Lees er dan alles over in dit artikel. Of bestel jouw gewenste packing cubes meteen online!

 

Shop de Fabulous Fifties met laagste prijsgarantie!

Zoals je van ons gewend bent geldt ook voor deze koffer de laagste prijsgarantie. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald. En orders die doordeweeks voor half tien ‘s avonds besteld zijn, worden de volgende dag al afgeleverd! Dat is de service die je van Koffergigant mag verwachten.  

 

Vergelijkbare kofferseries

Wil je toch nog even wat meer research doen naar andere, vergelijkbare, koffers? Dan hebben we bij Koffergigant verschillende modellen die qua prijs, kwaliteit en design vergelijkbaar zijn met de SUITSUIT Fabulous Fifties koffers. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende koffers: