Koffergigant.nl scoort een 9.5/10 klantenreviews 6988

Mijn winkelwagen (0)
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending
  • Gratis ruilen & retourneren
  • Avondlevering mogelijk

SUITSUIT koffers

SUITSUIT koffers

SUITSUIT ontwerpt creatieve koffers met een fashion twist. Het merk richt zich op de reizigers die gezien durven te worden. Unieke koffers met originele prints en kleuren vind u dan ook terug in de collectie van het merk. U koopt al deze producten bij Koffergigant eenvoudig online!

SUITSUIT koffers assortiment

Artikelen 1 tot 30 van 36 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Artikelen 1 tot 30 van 36 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Creatieve bagage met een fashion twist

SUITSUIT is opgericht in 2010 en richt zich op het vervaardigen van koffers en reisaccessoires met een fashion twist. Het reismerk combineert drie belangrijke begrippen: lifestyle, creativiteit en reizen, en is altijd op zoek naar uitdaging. Aan iedere SUITSUIT koffer wordt dan ook een eigen stijl mee gegeven. Met altijd in het achterhoofd de laatste ontwikkelingen op fashion gebied. 

Durf gezien te worden!

SUITSUIT weet als geen ander hoe groot de rol van beleving is bij het tot rust komen en genieten van een vakantie. Met dit in het achterhoofd ontwerpen zij dan ook koffers waarbij de beleving centraal staat. Door het gebruik van leuke prints en kleuren onderscheid het merk zich van de gevestigde orde. SUITSUIT koffers zijn dan ook veel meer dan alleen een koffer. Ze maken uw look compleet en stralen vrolijkheid uit, zodat u zich positief kunt onderscheiden van de menigte: Durf gezien te worden!

Koffergigant.nl, eenvoudig online bestellen

Bij Koffergigant kun u terecht voor alle SUITSUIT koffer series. Van de Grey Crocodile tot de Coconut Denim, u koopt ze allen eenvoudig online!

SUITSUIT koffers kopen!

Wilt u zich ook positief onderscheiden en durft u gezien te worden? Dan is een SUITSUIT koffer iets voor u. Heeft u vragen over dit mode en trendbewuste merk in reisbagage artikelen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!