U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

Saxoline koffers

Saxoline koffers: "What’s in it for you?" Saxoline bestaat al meer dan 35 jaar en biedt scherp geprijsde koffers van goede kwaliteit. De koffers zijn te verkrijgen in allerlei spannende kleuren en opvallende prints. Bij Koffergigant kun je terecht voor een up-to-date aanbod Saxoline koffers. 

Saxoline koffers assortiment

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

“What’s in it for you?”

Een trolley in de kleur blauw, zwart of rood. Het is de keuze van vele reizigers. ‘Better safe than sorry’, zullen zij hebben gedacht. Daar is niets mis mee, maar het is een keuze die jij waarschijnlijk niet snel zult maken. Jij kiest liever voor iets unieks, iets opvallends. Gelukkig zijn de koffers van Saxoline afgestemd op deze wensen.

Spannende kleuren en opvallende prints

Saxoline bestaat al meer dan 35 jaar. Met haar koffers richt het merk zich op families en de avontuurlijke reizigers die anders zijn in de keuze van een koffer. Dit zie je terug in het gebruik van allerlei spannende kleuren en opvallende prints. Uilen, auto’s, flamingo’s, een leeuw of een verbaasde hond. Het is slechts een impressie van de vele prints waarin de Saxoline koffers te verkrijgen zijn.

Een scherp geprijsde koffer van goede kwaliteit

De koffers van Saxoline zijn scherp geprijsd. Daarbij heeft Saxoline gelukkig geen concessies gedaan aan de kwaliteit. Zo zijn de trolleys gemaakt van virgin materialen. Hiermee ben je er van verzekerd dat het materiaal geen zwakke plekken kent, iets dat zich bij gerecyclede materialen helaas nog weleens voordoet.

Koffergigant, een up-to-date aanbod

Bij Koffergigant vindt je een breed aanbod Saxoline koffers. Alle unieke prints zijn te verkrijgen in meerdere maatvoeringen. Van een handbagage koffer voor bijvoorbeeld een weekendje weg, tot een trolley van 77 cm voor een vakantie van ruim twee weken.

Omdat wij official dealer zijn van Saxoline, kun je bij Koffergigant altijd terecht voor een up-to-date aanbod tegen de laagste prijs. Bij vragen en klachten kunnen wij je daarnaast de beste service bieden.

Saxoline koffers en meer!

Ben je op zoek naar een unieke trolley in een opvallende kleur of print? Bekijk dan eens de Saxoline koffers hierboven. Zijn deze toch iets te gewaagd? Neem dan ook eens een kijkje onze collectie SUITSUIT koffers. Of bekijk één van de vele andere merken koffers die wij in ons brede assortiment hebben opgenomen.

Bestel vandaag nog je Saxoline koffer en wees voorbereid op een uniek avontuur!