U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

Samsonite Cosmolite koffers

Samsonite Cosmolite koffer kopen?

De Samsonite Cosmolite koffer staat bekend om haar stijlvolle uiterlijk en robuuste materialen. En door de gebruikte materialen is de Samsonite Cosmolite ook nog eens extreem licht. Bekijk het aanbod hieronder

8 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

8 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Samsonite Cosmolite Koffer

Koffergigant is de officiële leverancier van Samsonite en daarom bieden wij volledige garantie aan op al onze koffers. De Samsonite Cosmolite collectie is vervaardigd uit Curv-materiaal dat garant staat voor een super sterke maar ook extreem lichte koffer. Verder staat de Samsonite Cosmolite koffer bekend om haar stijlvolle uiterlijk. 


Samsonite Cosmolite collectie

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie van Samsonite Cosmolite koffers. Ook blijft Samsonite continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe koffers die voldoen aan de steeds strenger wordende eisen van zowel consument als luchtvaartmaatschappij. De vernieuwde Samsonite Cosmolite collectie is dan ook nog lichter dan zijn voorganger. Door het gebruik van de nieuwste technologie, de Curv technologie, is deze serie nog sterker en lichter dan zijn voorganger. Dit is niet ten koste gegaan van de unieke uitstraling van deze koffer.


Comfortabel op reis met een Samsonite Cosmolite koffer

De koffers uit de Samsonite Cosmolite collectie zijn van alle gebruiksgemakken voorzien. De koffers beschikken over soepel draaiende wielen en een in lengte verstelbare trekstang. De koffers kunnen moeiteloos meegenomen worden en zorgen voor een comfortabele reis.


Interieur Cosmolite collectie

Samsonite heeft ook goed nagedacht over het interieur. Aan de voorkant van de koffer bevinden zich inpakriemen waarmee de bagage op de plaats gehouden kan worden. De achterkant is af te sluiten door middel van een tussenschot. Hierdoor kan de bagage afgescheiden worden. Verder bevatten de Samsonite Cosmolite koffers een verzonken TSA cijferslot, waardoor men zorgeloos naar de Verenigde Staten kan reizen. In de volgende blogs kun je meer informatie vinden over wat een TSA slot is en hoe je een TSA slot moet instellen.


Andere Samsonite koffers bij Koffergigant

Naast de Samsonite Cosmolite collectie bieden wij ook koffers aan uit andere Samsonite series. Voor het complete aanbod kun je terecht op onze overzichtspagina van Samsonite. Het is uiteraard ook mogelijk om Samsonite reistassen te bestellen. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod!