U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

JUMP koffers

De koffers van het merk JUMP voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn bijzonder praktisch in gebruik. Het materiaal dat gebruikt wordt is van top kwaliteit. De koffers hebben een elegante uitstraling en zijn zeer geliefd bij de reizende consument die waarde hecht aan een stijlvolle uitstraling. In 1983 is het Franse merk JUMP ontstaan en het heeft zich voortdurend door ontwikkeld. Het merk is wereldwijd bekend en heeft zich al die tijd weten te onderscheiden door originaliteit en functionaliteit.

JUMP koffers assortiment

6 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

6 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Kwaliteit koffers

Koffers van het merk JUMP staan voor kwaliteit en dit is onder meer te merken aan de inline skate wielen die worden gebruikt. Door deze wielen is de koffer gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Daarnaast zorgen stevige ritsen en goede sloten voor een veilig gevoel.

Voordelen

Koffergigant.nl iséén van de weinige officiële leveranciers van JUMP koffers. Bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment, volledige garantie en de scherpste prijs. Wij hebbend service hoog in het vaandel, daarom zorgen wij altijd dat onze medewerkers trainingen krijgen in de nieuwste collecties. Mocht u twijfelen tussen een aantal producten, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.

JUMP koffers bij Koffergigant.nl

Koffergigant.nl heeft een ruim assortiment koffers van JUMP en daar worden dagelijks nieuwe kleuren aan toe gevoegd. Ook ruimen wij met regelmaat onze koffers en tassen op via onze SALE pagina, omdat wij dan altijd een verfrissende collectie houden. Wanneer u online een bestelling plaatst in onze webshop geniet u van de volgende voordelen:

  • Snelle en kosteloze levering
  • Volledige garantie
  • De aller scherpste prijs

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over een JUMP koffer, aarzel dan niet en neem contact met ons op.