U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Koffergigant.nl scoort een 9.5/10 klantenreviews 4397

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

Ellehammer koffers

Ellehammer koffers worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Mede hierdoor zijn ze geliefd onder de zakenreizigers. Met de zachte serie van Ellehammer kunt u gemakkelijk al uw bagage kwijt. Dit merk houdt bovendien rekening met de maximale handbagage-afmeting waardoor u de koffer altijd mee het vliegtuig in mag nemen als handbagage.

Ellehammer koffers assortiment

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Zachte Ellehammer koffers

De zachte koffers van Ellehammer zijn geproduceerd van polyester en nylon, waardoor ze oersterk zijn. Een scheur in deze stof is haast onmogelijk! Wij van Koffergigant.nl zijn al enkele jaren officieel leverancier van Ellehammer koffers en andere merken. U kunt bij ons altijd rekenen op:

  • De laagste prijs
  • De volledige garantie
  • Het grootste assortiment

De juiste koffer

Bent u aan het twijfelen tussen diverse Ellehammer koffers? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers krijgen dagelijks een training op het gebied van productinnovatie, waardoor zij u perfect kunnen begeleiden in de keuze van de ideale Ellehammer koffer. Wij doen graag iets extra’s voor onze klanten. U kunt u bij ons bijvoorbeeld achteraf betalen en het product 14 dagen op zicht thuis houden om zo zeker van u keuze te zijn.

Makkelijk mee te nemen

De handbagagekoffers en trolleys van Ellehammer zijn zo ontworpen dat de reiziger gemakkelijk zijn bagage kan meenemen. Dit is o.a. gerealiseerd door het gebruik van soepele wielen, een in lengte verstelbare trekstang en een aantal handige opbergvakken voor spullen die u vaker nodig heeft. Daarnaast zorgen de pakriemen ervoor dat al uw bagage op de gewenste plek blijft liggen. Dagelijks vernieuwen wij onze collectie. Bent u op zoek naar een goede reiskoffer die jaren meegaat, blader dan op uw gemak door onze webshop.