U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
 • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
 • Bekijken en afhalen mogelijk
 • Verzending niet mogelijk

Retourneren

Bij Koffergigant kunt u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. De bijbehorende kosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Hieronder volgt een korte uitleg.

Bestelling retourneren

U kunt uw aankoop bij Koffergigant ontbinden. Wij hanteren hiervoor een retourtermijn van 14 dagen na ontvangst van het product. U dient uw bestelling binnen deze 14 dagen aan ons te retourneren.

Voorwaarden

 • Het artikel is ongebruikt. U mag het artikel uiteraard wel uit de verpakking halen en inspecteren zoals u dit in de winkel ook zou doen.
 • Het artikel is compleet en onbeschadigd.

 

Hoe werkt retourneren?

 1. Geef aan welk(e) artikel(en) u wenst te retourneren. U kunt hiervoor gebruik maken van ons retourformulier.
 2. Verpak de te retourneren artikelen indien mogelijk in de originele verpakking en voeg het retourformulier hier aan toe.
 3. Noteer het onderstaand retouradres op uw retourzending: 

  Koffergigant 
  Grotestraat 114
  7607 CW Almelo
  Nederland

 4. Breng uw retour naar het dichtstbijzijnde postkantoor, laat het pakket frankeren en verzenden naar Koffergigant. U kunt het pakket ook online frankeren. Dit kan op de website van iedere postbezorger. Bij betaling ontvangt uw een Track & Trace-code. Zorg dat uw deze goed bewaart totdat uw retour verwerkt is. Dit is namelijk uw verzendbewijs.
 5. Zodra wij uw zending hebben ontvangen, zullen wij deze voor u verwerken en het aankoopbedrag terugstorten. U ontvangt hiervan een bevestiging op het bij ons bekende e-mailadres.

U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste aanpak en tijdig retour sturen van het artikel. We raden u dus aan een bewijs van verzending te bewaren.

Retourkosten

De retourkosten zijn voor uw eigen rekening. De kosten voor een retourzending worden geschat op een bedrag tussen € 4,- en € 13,-, afhankelijk van het gewicht, formaat en de vervoeder. Stuurt u uw bestelling retour vanuit België, dan worden de kosten hiervoor geschat op een bedrag tussen € 10,50 en € 16,40.

Terugbetaling

Een retourzending en verwerking hiervan duurt na ontvangst maximaal 14 dagen. Koffergigant gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel als dat u heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Koffergigant vergoedt de gehele betaling inclusief gemaakte kosten zoals verzendkosten en betalingskosten. Koffergigant vergoedt niet de retourkosten, deze zijn voor uw eigen rekening.