U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

Disclaimer

Algemene voorwaarden

Op alle producten en diensten van Koffergigant zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Zorgvuldigheid

Koffergigant besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op onze website. Desondanks is het mogelijk dat de geboden informatie onjuistheden en/of onvolledigheden bevat. Voor kennelijke fouten en type- of invoerfouten kan Koffergigant nooit aansprakelijk gesteld worden.

Prijzen

De prijzen op onze website zijn weergegeven inclusief BTW. Koffergigant behoudt zich het recht voor bij vergissingen en fouten de prijzen te herstellen. Koffergigant zal hierbij de consument tijdig informeren en overgaan tot creditering van het reeds betaalde aankoopbedrag, tenzij anders met de consument is overeengekomen.

Informatie

Uiteraard besteden wij er veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op de website en op onze klantenservice pagina’s. Eventuele tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Koffergigant is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. 

Gratis cadeau’s

Bij aanschaf van een artikel boven de 150 euro krijgt u bij Koffergigant.nl de gelegenheid om een cadeau uit te kiezen. Koffergigant.nl behoudt zich voor om bij vermoeden van misbruik de consument te ontzien van een cadeau.

Bij het retoursturen van een bestelling dienen alle cadeaus geretourneerd te worden. Bij het niet retourneren van een cadeau brengt Koffergigant.nl de reguliere kosten van het cadeau in rekening, met een maximum bedrag van 15 euro.

Acties

Koffergigant behoudt zich het recht voor om bij misbruik van kortingscodes, acties of andere vormen van misbruik, de consument te ontzien van haar aankoop.

Functioneren van de website

Koffergigant aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. 

Gebruikers

Hoewel Koffergigant alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Koffergigant niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Copyright

Niets van de website van Koffergigant mag worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Koffergigant.