Koffergigant.nl scoort een 9.5/10 klantenreviews 5957

Mijn winkelwagen (0)
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending
  • Gratis ruilen & retourneren
  • Avondlevering mogelijk

Win een reis t.w.v. € 1.000,-

Hoe maak jij kans?

Deze maand maak jij bij Koffergigant kans op een reis naar keuze. Ja, je leest het goed. Als je in de decembermaand een aankoop doet bij Koffergigant speel jij namelijk automatisch mee voor een D-reizen vakantiecheque ter waarde van € 1.000,-. Weet jij al waar je naar toe gaat?

De loting en bekendmaking van de winnaar vindt plaats op 5 januari 2018. De uitslag van deze loting is te volgen via onze Facebookpagina en deze actiepagina. Houd deze dus goed in de gaten.

D-reizen, al 50 jaar hét startpunt voor jouw mooiste dagen van het jaar

Met 150 reisaanbieders onder één dak is D-reizen de grootste, onafhankelijke vakantie-vergelijker van Nederland. Van een strandvakantie of weekendje weg tot een los vliegticket, een huurauto of een wereldreis op maat: dankzij de expertise van de Persoonlijke Reisadviseurs bespaar je tijd én geld.

Behalve in de 230 reisbureaus is D-reizen 365 dagen per jaar tot 23:00 uur bereikbaar via telefoon, e-mail, chat, Whatsapp en Facebook.
Eenvoudig online vergelijken en boeken kan op D-reizen.nl.

Actievoorwaarden

De actieperiode loop tot en met 31 december. De loting en bekendmaking van de winnaar vindt plaats op 5 januari 2018. De loting vindt plaats op onpartijdige wijze. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Koffergigant verstrekt de verkregen persoonsgegevens niet aan derden. De prijs is niet in te wisselen voor geld of andere goederen. De Giftcard is geldig tot 2 jaar na uitgiftedatum. U dient minimaal 16 jaar of ouder te zijn om deel te nemen aan de actie. Heeft u vragen over de actie kunt u contact op nemen met onze klantenservice.