Gratis schooletui bij aanschaf van een rugtas vanaf 49,- euro

Koffergigant.nl scoort een 9.5/10 klantenreviews 5289

Mijn winkelwagen (0)
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending
  • Gratis ruilen & retourneren
  • Zondaglevering mogelijk

Vakantie Checklist: Wat mee te nemen op vakantie?

Travel Tips & Tricks

Vakantie is voor veel mensen de mogelijkheid om even tot rust te komen. Toch zal het je niet verbazen dat voor vertrek de stress juist vaak toeneemt. Wat moet ik meenemen? Hoeveel paar schoenen heb ik nodig? Past alles wel in mijn koffer? En dan is er natuurlijk nog de hamvraag die bij iedereen door het hoofd schiet vlak voor vertrek: “Vergeet ik niet iets”? 

Het inpakken van een koffer: de vrouwelijke benadering

Een koffer inpakken doet iedereen op zijn of haar eigen manier. Als vrouw komt het je vast bekend voor dat je al weken van te voren aan het plannen bent. Een handige zonnebrandcrème in een speciale reistube, een nieuwe zonnebril en alle andere vakantie items zijn al ingekocht. Een ruim aantal dagen voor vertrek ben jij al bezig met je koffer inpakken. Een zware en overvolle koffer is vaak het gevolg. Zolang het gewicht maar net binnen de richtlijnen van de vliegmaatschappij past, toch…? 

Koffer inpakken volgens de man

Voor mannen is het inpakken van een koffer vaak een andere klus, eentje die het liefst niet teveel tijd in beslag neemt.  Een vakantie paklijst? Niet nodig! Zolang je de telefoon, portemonnee, de belangrijkste documenten en wat kleding maar bij je hebt. De rest koop je wel als je op de vakantiebestemming bent aangekomen. Herkenbaar? In de praktijk betekent het dat je als man vaak last-minute toch nog even wat extra’s in je handbagage koffer propt. Vandaar dat een handbagage koffer van een man toch vaak zwaarder is dan die van een vrouw. Dat had je niet verwacht zeker?

Een inpaklijst zodat je nooit meer iets vergeet

Voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet bieden wij graag de helpende hand. De vakantie paklijst, of vakantie checklist zoals wij deze liever noemen, helpt je op weg. Zo hoef je nooit meer een koffer in te pakken met het gevoel dat je iets vergeet. De checklists zijn zo compleet en universeel mogelijk en bieden voldoende ruimte voor eigen aanvullingen.

Download de Koffergigant vakantiechecklist

Wij hebben voor de drie belangrijkste reisvormen (auto-, bus- en vliegvakantie) een vakantie checklist opgesteld.  

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang de vakantie checklists helemaal gratis in je mailbox.

 

Inpaktips nodig?

Het is fijn dat je weet wat je allemaal mee kunt nemen. Toch ben je vast ook benieuwd hoe je dit allemaal in de koffer kunt inpakken? Vergeet daarom niet om ook even onze blog met inpaktips te bekijken.