Laagste prijsgarantie! Elders goedkoper? Mail, chat of bel met ons. Wij passen de prijs voor u aan.

Koffergigant.nl scoort een 9.5/10 klantenreviews 9992

Mijn winkelwagen (0)
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending (vanaf € 30,-)
  • Gratis ruilen & retourneren
  • Avondlevering mogelijk

Samsonite & Duurzaamheid: ontdek twee nieuwe Eco vriendelijke bagage series

Travel

Duurzaamheid. Een term die je dagelijks vast vaak hoort. Steeds meer mensen maken zich zorgen over onze planeet. Dat is niet zo gek natuurlijk. De generaties na ons zouden ook mogen profiteren van onze prachtige planeet. Met twee nieuwe eco vriendelijke series draagt ook de marktleider in bagage artikelen zijn steentje bij. In deze blog vertellen we je meer over hoe Samsonite & Duurzaamheid tot elkaar zijn gekomen.

Samsonite X Duurzaamheid

Samsonite vindt het belangrijk om haar ecologische voetafdruk te verkleinen. Vanuit het gewenste duurzame afvalbeleid is het merk dan ook begonnen met de ontwikkeling van nieuwe series. Een serie van gerecycled restafval en plastic. Is het mogelijk? “Geen idee, maar we gaan het proberen.” We kunnen ons zo de discussie voorstellen op het hoofdkantoor van de bagagefabrikant. Bekijk onderstaande series en bepaal voor jezelf of jij vindt dat het gelukt is!

Samsonite Spark SNG Eco

De Samsonite Spark SNG Eco is een complete bagage collectie met koffers, (reis)tassen en toilettassen. De Spark SNG Eco serie borduurt voort op de populaire Spark SNG serie. Met dus als belangrijkste verschil dat de gebruikte stoffen van 100% gerecycleerde petflessen gemaakt zijn. Ook voor de details heeft Samsonite de nodige maatregelen genomen. De handvatten, het logo, het adreslabel en de rugbescherming zijn gemaakt van echte kurk.

Een sterke, trendy uitstraling en een milieubewust verhaal. Een prima uitbreiding in de Spark SNG familie als je het ons vraagt.

 

Samsonite S’Cure Eco

De Samsonite S’Cure serie kennen we al jaren. De Samsonite S’Cure Eco is hierop een aanvulling. De koffers met een harde schaal zijn voor 85% gemaakt van gerecycled polypropyleen. Exact: polypropyleen, de materiaalsoort die terugkomt in de oorspronkelijke S’Cure serie en in vele andere koffers. Met dat verschil dat het hier dus om gerecycled polypropyleen gaat. Je zou kunnen zeggen dat jouw S’Cure Eco al heel wat jaartjes ervaring heeft als koffer!

Ook voor deze serie kiest Samsonite voor een duurzame afwerking. Zo is het geïntegreerde kofferlabel vervaardigd uit gerecyclede houtvezels. Vezels die ook weer verwerkt zijn in de trekstang van de koffer.
De serie bestaat uit één model koffer in vier verschillende maten. Het handbagageformaat, maat M, L en een extra groot formaat.

De Samsonite S’Cure Eco lijn is een vooruitstrevende kofferlijn geproduceerd op een duurzame manier.

Draag jij een steentje bij?

Misschien zet Samsonite als marktleider met deze nieuwe series de bagagebranche in beweging en zullen er meer eco vriendelijke bagage artikelen komen. Tot die tijd kun je als milieubewuste shopper genieten van deze prachtige series. Met de Samsonite Spark SNG Eco  en de S’Cure Eco  series mag jij namelijk gezien worden. Je draagt je steentje bij aan het milieu en de series stralen luxe uit en is stijlvol! Bekijk de Samsonite Spark SNG Eco en Samsonite S’Cure Eco in onze shop en laat zien dat ook jij gaat voor een beter milieu!